Лесно ама вкусно

By Jovana Trajkoska

Правете го како сакате, оризот е секогаш најдобар со куп зеленчук. Ориз со кари , краставица.

By Jovana Trajkoska

Шопската салата…македонска Веге класика…:)…

By Jovana Trajkoska

Тиквици и моркови во сос од мелени ореви, толчен лук, и толчен магдонос.

By Jovana Trajkoska

Палачинки со крем, плазма и шлаг…:)…

Придружи се на ВегеПредизвикот

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: