Со ручекот секогаш салата

By Jovana Trajkoska

Златно правило за добро варење на храната е задолжителна чинија салата со ручекот и вечерата. Јована предлага компир манџа и зелка салата.

By Евгенија Мун

Похован карфиол и прелив од јогурт…со парчиња свежи домати…совршена комбинација.

By Marina Milanovska

Печено во тавче домат, пиперка, магдонос и белка од јајце заедно со салата од карфиол и краставица.

Имајте пријатен ручек…:)

Придружи се на ВегеПредизвикот

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: