Јадење во сите бои

By Jovana Trajkoska

Убавината на Вегетаријанската и Веганска исхрана е во боите, токму во широката палета на свежи бои се кријат најздравите состојки потребни за човековиот организам.

Во чипсот од компирчиња секогаш измешајте разни видови зеленчук, баш како што направила Јована со нејзината комбинација од пржени компирчиња и моркови.

By Jovana Trajkoska

Салата од макарони, домати, краставици, мајонез, јогурт и сенф

By Rumenka Coneva

Ова виножито од бои може само да го освежи и подобри вашиот организам…

By Rumenka Coneva

Придружи се на ВегеПредизвикот

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: