Fast Food ама во ВегеСтил

Вегетаријанска пица

Во Веге Кујната им една многу позитивна работа, скоро секогаш е лесна и брза, ама далеку од junk food. Зошто? Па затоа што зеленчукот можете да го јадете и свеж…:)…

By Jovana Trajkoska

Чипс – микс од компири, моркови, пиперки

By Aleksandra Doklevska

Свежа салата марула со рукола, домат, младо кромидче, морски плодови и фино некое македонско бело вино…најубава и брза вечера..;)

Придружи се на ВегеПредизвикот

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: