Фоткаме зелено

By Sev Bekir

Натпреварот по повод првиот Скопје ВегеФест го стартувавме за самите да видиме колку природни убавини имаме во наша Македонија.

Вашите најубави фотографии на тема вегетаријанство, веганство, природа и животни, можете да ги постирате тука : ).  А со тоа ќе учестувате во изложбата на фотографии на ВегеФест 2012 !!! : )))

Advertisements