Што е ВегеФест?

Design by Marina Milanovska

Драги пријатели

Анима Мунди“ оваа година ќе го организира првиот веге-фестивал во Македонија кој се надеваме дека ќе прерасне во традиција! Фестивалот ќе биде третиот викенд од октомври (20 и 21 октомври) бидејќи октомври е месец посветен на фармските животни и вегетаријанството.

Нашето здружение веќе неколку години по ред организира дегустација на веге-храна во „Ла Кања“ и токму поради тоа што забележавме дека има огромен интерес на тие едновечерни журки оваа година сакавме да отидеме еден чекор понапред и да организираме ваков голем настан што ќе трае два дена со целодневна програма.

Ќе ни биде чест да бидете дел од овој настан!

***************************************

Dear Friends,

“Anima Mundi” is organizing the first ever veg-festival in Macedonia which hopefully is going to become a tradition in our country! The festival is to take place the third weekend of October (October 20 and 21), since October is dedicated to farm animals and vegetarianism.

Our NGO has organized veg-food tastings in “La Kaña” for several years in a row and the reason that this year we decided to take things up a notch and organize this great 2-day event with an all-day-long programme is exactly the great attendance at and interest in those one-night parties at “La Kaña”.

Everybody’s Welcomed!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: